Frankeersysteem

Tour de Ville

Wij hebben speciale software ontwikkeld voor het grootste fietskoeriersbedrijf van Nederland. Ons systeem ondersteunt de koeriers in het frankeren van brieven en pakketten van honderden klanten. De software biedt duidelijke inzichten, automatische facturatie en is makkelijk en snel in gebruik.

Webshop

Dohtt

Voor Dohtt, een mooi merk met een uitgebreide collectie sierraden en kleding, hebben wij een moderne website neergezet. Hier is naast de webshop ook ruimte voor een blog en overige informatie. De webshop is volledig geïntegreerd met bezorg- en betaaldiensten.

Wielerdeals webshop

Wielerdeals.nl

Webshop gericht op de sportieve fietser. Er is hierbij veel aandacht besteed aan het design en het categoriseren van producten. Dankzij deze structuur scoorde de website binnen een maand topposities in google, zonder SEO uitgaven. Dit resulteerde al snel in een uitstekend lopende webshop.

Website & sollicitatiesysteem

Sea Lux Ltd.

Bedrijfspagina met CMS voor de maritieme detacheerder Sea Lux Ltd. Wij hebben zelf een systeem ontwikkelt om o.a. vacatures te posten, sollicitaties te managen en makkelijk pdf- kandidaatspresentaties te maken van ingevulde sollicitatieformulieren.

Video library

MissedTheMatch

Website om samenvattingen en herhalingen van gemiste sportwedstrijden terug te zien zonder ergens te hoeven lezen wat de uitslag is. Project uit eigen huis. Momenteel zijn we nog met het definitieve design in ontwikkeling.