Engineering. Design. Business.
EDB Development biedt oplossingen in de ontwikkeling van producten, diensten, en technologieën aan particulieren, bedrijven, en overheden.  De kracht van dit bedrijf leunt op een vriendschap tussen 3 jonge ondernemers met een universitaire achtergrond in: Engineering, Design, & Business.
EDB Development staat voor slimme oplossingen binnen: concept ontwikkeling, informatiesystemen, webdesign, & business support. Om flexibel met kennis, kunde en mankracht te zijn werkt het bedrijf met een wereldwijd netwerk van freelancers en young professionals.

Paul Stoutjesdijk.

Creative Director

Paul is de ontwerper van het stel. Hij zorgt voor een gebruiksvriendelijke interactie en een uniek design voor onze producten. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van deze ontwerpen en zorgt hij ervoor dat ze optimaal werken.
paul@edbdevelopment.com

Freek Ramp.

Lead Engineer

Freek zorgt voor de Engineering werkzaamheden binnen EDBdevelopment. Hieronder valt bijvoorbeeld het opbouwen van het functionele deel van informatie systemen, maar ook het ontwikkelen van custom plugins en het bouwen + coderen van apparaten.
freek@edbdevelopment.com

Michiel van Bellen.

Business Director

Michiel houdt zich bezig met de zakelijke kant van EDB development. Werkzaamheden omvatten onder andere; direct klantcontact en structuren voor informatiesystemen uitdenken, om met de rest van het team deze functioneel en visueel kunnen ontwikkelen.
michiel@edbdevelopment.com